Kotły do wyparzania drobiu

Parowiec jest ważnym elementem skubania drobiu. Niezależnie od tego, czy skubiesz ręcznie, czy w skubarce, drobiu zwykle nie można oskubać bez wyparzenia na parze. Oferujemy kocioł o pojemności 70 litrów oraz kocioł o pojemności 120 litrów . Oba typy kotłów zaparzających są wyposażone w wyjmowany kosz ze stali nierdzewnej do zaparzania i kurek spustowy . Ale kocioł parowy ma również wiele innych zastosowań. Można w nim pasteryzować wino, gotować ziemniaki itp.

DLACZEGO WARTO KUPIĆ U NAS?

DARMOWA WYSYŁKA

dla zamówień od 520 zł z VAT

WŁASNY MAGAZYN

osiadamy własny magazyn o powierzchni 2000m2, na stanie mamy ponad 35000 sztuk towarów

SZYBKA DOSTAWA

dostawy własne przez AGROFORTEL lub za pośrednictwem GLS i GEIS

SZYBKIE REKLAMACJE

Własny portal reklamacyjny i serwisowy do zamawiania BEZPŁATNEGO odbioru serwisowego

ROZWÓJ WŁASNY

tworzymy własną markę produktów

KONKURS: Zapisz się do naszego newslettera

i otrzymaj paszę uzupełniającą ACIDOMID.